Popis
Sous-Vide - nízkoteplotní vaření, ohřívání se zachováním všech nutričních vlastností potravin, které zůstanou šťavnaté, jejich barva a aroma se přípravou ještě zintenzívní. Profi-vaření ve vakuovém sáčku ve vodní lázni.
Vlastnosti:
- nerezové tělo přístroje
- časovač
- 10 l objem
- umožňuje přesné vaření (max. 0,5 °C rozdíl)
- "převaření" je prakticky nemožné
- přesná elektronická regulace teploty, cirkulace vody pro zajištění rovnoměrné teploty
- potraviny zůstanou šťavnaté, jejich barva a aroma se přípravou ještě zintenzívní. Nedochází k vysoušení, k oxidaci ani k vyluhování potravin.
- díky šetrné tepelné úpravě zůstanou zachovány důležité živiny
- vnitřní rozměry (v x š x h): 15 x 30 x 22 cm
K výrobku Steba SV 2 doporučujeme zakoupit izolační kuličky Steba, které ušetří energii a zpřesní teplotu lázně.