Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Kontakt 0 Oblíbené Přihlášení Košík

Náhled košíku

K dopravě ZDARMA zbývá nákup za 1 500 Kč
Váš košík je prázdný...
  • Jaký materiál nádobí je do kuchyně nejvhodnější?

    12. 04. 2013

    Vařit chutná jídla, zdravě, bez připalování a bez velké námahy je opravdu náročný úkol a základem úspěchu je správný výběr materiálu nádobí, ve kterém vaříme. Jak ovšem na to, když máte na výběr z tolika různých materiálů? Jaké jsou výhody a nevýhody různých druhů nádobí? My vám rádi poradíme!

    přečíst článek
  • Sušení ovoce v sušičce: mlsejte zdravě po celý rok

    04. 09. 2012

    Sušení nejrůznějších (nejen ovocných) plodů či dokonce masa patří k nejstarším způsobům uchovávání potravin. Využívali ho už staří Egypťané. Evoluce sušení ovoce a ostatních potravin se započala klasickým, ale zdlouhavým sušením na čerstvém vzduchu. Dnes je však sušení velmi jednoduché a časově nenáročné díky praktickým elektrickým sušičkám ovoce. A jaké výhody taková sušička přináší?

    přečíst článek
  • Rychlovarná konvice: jak vybrat a nepřebrat

    31. 07. 2012

    Rychlovarná konvice patří mezi kuchyňskými elektrickými spotřebiči mezi nejčastěji používané. Je proto důležité se při jejím výběru trochu zamyslet.

    přečíst článek
  • Vybíráme kuchyňský nůž

    28. 06. 2012

    Kvalitní nůž je alfou a omegou každého kuchaře. Bez řádného kuchyňského nože se zkrátka v kuchyni neobejdete. Otázkou je jak si vybrat ten správný a z jakého materiálu by měl být. V našem článku se dočtete, jaké jsou základní vlastnosti jednotlivých materiálů kuchyňských nožů.

    přečíst článek
  • Konec zbytečného pobíhání v českých kuchyních

    14. 06. 2012

    Zkušení kuchaři a kuchařky vědí, že by v kuchyni měli mít přehled o všech ingrediencích a pomůckách, aby se zbytečně nezdržovali pobíháním sem a tam. Ale známe to asi všichni, že občas někam něco uložíme nebo položíme a pak běháme a hledáme… až se nám jídlo připálí. Řešením jsou přehledné úložné prostory.

    přečíst článek
  • Užitečné tipy pro grilování

    03. 05. 2012

    Grilování je příležitost k příjemnému posezení s přáteli či rodinou. Zábava s partou přátel a k tomu lahodné jídlo a pití – ideálně strávený čas. Pro správné grilování bychom ovšem měli znát také pár užitečných tipů, například jak dlouho marinovat maso nebo jak poznat ideální teplotu pro grilování. My vám je dnes rádi prozradíme.

    přečíst článek
  • Jak na servírování studených nápojů

    03. 05. 2012

    Ať už pořádáte pouhé posezení s přáteli, velkou grilovací party nebo třeba rodinnou oslavu, vždy se můžete blýsknout jako dokonalý hostitel. Asi tušíte, že pokud chcete na hosty udělat dojem, nestačí jenom popadnout nějakou sklenici nebo hrnek, nalít do něj pití a postavit na stůl. Dobrou zprávou však je, že ke správnému servírování stačí znát jen několik základních pravidel.

    přečíst článek
  • WOK – pánev, která válcuje svět

    25. 04. 2012

    Kuchyně všech dnešních domácností se doslova hemží celou řadou různých pomůcek a druhů nádobí, že z toho jednomu jde hlava kolem. Jednou z relativních novinek, která podnikla invazi do našich kuchyní a na naše sporáky je pánev WOK. A k čemu je vlastně taková pánev dobrá?

    přečíst článek
  • Tipy pro zdravé grilování

    24. 04. 2012

    Rádi vaříte a jíte zdravě a máte určité pochybnosti o zdravosti přípravy jídla na grilu? Zajisté se často objevují mýty a legendy o tom, že grilování není vůbec zdravé. Ale měli byste vědět, že při dodržení několika rad a zásad si můžete bez obav vychutnat zdravě i grilované jídlo. A jak tedy na to?

    přečíst článek
  • Silikonové formy pro velikonoční pečení + recept na bábovku

    14. 03. 2012

    Velikonoce jsou hned po Vánocích velkým svátkem pečení. Nejenom babičky na venkově pečou sladké bábovky a beránky nebo jiné pochutiny. My vám představujeme revolučního pomocníka (nejen) pro velikonoční pečení – silikonové formy.

    přečíst článek
  • Jak vybírat nádobí (2. díl)

    20. 02. 2012

    Bez pořádného nádobí se žádná kuchtička ani kuchtík dneska při vaření neobejdou. Jak si ale vybrat to správné právě pro vás? Přinášíme Vám pokračování přehledu jednotlivých materiálů a jejich vlastností.

    přečíst článek
  • Jak vybírat nádobí (1. díl)

    16. 02. 2012

    Bez pořádného nádobí se žádná kuchtička ani kuchtík dneska při vaření neobejdou. Jak si ale vybrat to správné právě pro vás? Přinášíme Vám stručný přehled výhod a nevýhod jednotlivých materiálů.

    přečíst článek
  • Vařte pod tlakem

    12. 09. 2011

    Rychle a chutně – tak chceme vařit jídlo všichni. Křehké hovězí maso na rajskou omáčku nebo brambory během chvilky můžete mít s tlakovým hrncem neboli. Vaření v „papiňáku“ je šetrné a zdravé, proto je vhodné využívat je při přípravě dětské nebo vegetariánské stravy.

    přečíst článek
  • Měď šéfuje v kuchyni

    30. 08. 2011

    Měděné nádobí můžete vidět v řadě kuchařských programů, ať už je to kuchyň Itala Emanuela Ridiho, nebo propagované měděné nádobí šéfa Zdeňka Pohlreicha. Měděné nádobí není žádnou novinkou a jeho kvalitu oceňovaly hospodyňky už mnohem dříve než špičkoví šéfkuchaři.

    přečíst článek
  • Silikon v kuchyni

    03. 06. 2011

    Máte k silikonu nedůvěru, protože si pod ním představujete pouze nepřirozené prsní implantáty? I pokud jste ryze přírodní typ odsuzující jakékoliv plastické operace, dejte silikonu šanci. V kuchyni má rozhodně své místo. Silikon je materiál moderní doby a své místo našel nejen v plastické chirurgii, ale také v kuchyni. Využijte výhod, které nabízí, a pořiďte si do kuchyně pár šikovných pomocníků. Společnost 4home jich nabízí celou řadu.

    přečíst článek
  • Správné uložení potravin

    31. 05. 2011

    Chcete být za hvězdu, která má vždy připravené domácí jídlo? Nemusíte trávit hodiny v kuchyni. Poradíme vám, jak pokrmy skladovat a mít je tak po ruce kdykoliv.

    přečíst článek
action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít